Poslechový večer U Vlka, Ústí n.L. s kapelou Nová sekce

Úvod Odehrané 201523.4. U Vlka

Poslední bluegrassový večer v ústecké pivnici U Vlka se uskutečnil 23. dubna 2015 a byl ve znamení velkých změn v pořádající kapele Blue Eyes. Tři odcházející členové (mandolína, basa, banjo) byli v krátké době nahrazeni novými a i když na sezkoušení nebylo mnoho času (něco pres měsíc), dokázala Muška opět svou sílu a vytrvalost - muzika jede dál. 
Blue Eyes zahájili jako již tradične večer a bylo co poslouchat - tradiční bluegrass anglicky i česky, staré písně z původního složení kapely i nové pecky otextované příchozími členy skupiny. 
Po dlouhých pěti letech k nám opět zavítala skupina Nová Sekce z Prahy a chlapci nezklamali jako vždy, nešetrili struny, hlasivky ani svuj osobitý humor zejména v podání Tomáše a Ivana, takže to opravdu stálo za to také díky skvělému zvuku, o který se jako již tradičně během večerů U Vlka stará náš kamarád Pavel Šlégr, kterému tímto moc děkujeme. 
Nejvetší dík patří hlavně našim fanouškům, kteří nám zůstali věrni a na premiérové hraní Blue Eyes v novém složení se dostavili v opravdu hojném počtu - byli jste skvělí, děkujeme za parádní atmosféru a podporu !



foto