Poslechový večer U Vlka, Ústí n.L. s kapelou Nová sekce

Úvod Odehrané 201525.4. Nebákov

Ohlédnutí za festivalem v Nebákově

S Blue Eyes jsme uplynulý víkend (25.4.2015) nezaháleli a vyrazili na náš první festival v novém složení a to směr Český Ráj – Chata Nebákov. Projížděli jsme krásnou krajinou s dominantami hradu Bezděz a zříceniny hradu Trosky, které se nacházejí v blízkosti dějiště festivalu. 
Trosky nás okouzlily, i když po problémech s hledáním, jak se na festival autem dostat měli někteří naši členové Trosek dost, poté co je viděli x-krát ze všech světový stran :-) (dost toho měl Tom :) )
Na festival jsme tedy dorazili pozdě a nestihli náš “set,” naštěstí po domluvě s pořadateli zaskočila jiná kapela (Flastr, tímto jí moc děkujeme), takže vše dopadlo v dobře. Na stejnou notu proběhlo i naše hraní, máme tedy za sebou první fesťák v novém složení a vzhůru do další práce ! 
Po skončení festivalu nechyběl ani JAM s několika dalšími muzikanty (hlavně s Čudlou), který se protáhl až do pozdních nočních hodin (hrálo se přes 5 hodin vkuse).

Těšíme se na další setkání s vámi – nejbližší termín je 21. května 2015 v 19:00 hodin na BG večeru v pivnici U Vlka, kdy naším hostem bude skvělý Barbecue !

 

foto